Din culisele Know How Fest

“Eu te-ajut sa-ti configurezi blog-ul de care ti-am zis; eu iti pot da reclama gratuita in locatiile mele pe o luna de zile; dupa ce-ti definesti mesajul eu ca si copywriter iti scriu gratuit o oferta ca sa fie cat mai convingatoare; pe cei de la aeroport ii cunosc eu si te pot pune in legatura cu ei”  – cam asa discuta antreprenorii mureseni in cadrul Know How Fest, un proiect care vrea sa fie o reala sursa de sprijin pentru afacerile din Tirgu Mures.
Grupe de 7 profesionisti din diferite domenii se intalnesc constant pentru  a se sprijini reciproc in afaceri.  Fiecare intalnire este dedicata unuia dintre participanti care isi prezinta afacerea si solicita sprijinul participantilor in solutionarea principalelor sale preocupari de business.
Know How Fest a fost lansat in 18 Februarie si dupa primele trei intalniri, feedbackurile sunt excelente, fiecare proiect prezentat fiind sprijinit cu feedback, recomandari si diferite facilitati pe care participantii in proiect si le ofera intre ei.
Mai multe detalii despre feedback-urile participantilor si a invitatilor speciali pentru acest proiect vor veni curand, cand vom deschide si inscrierile pentru editiile urmatoare ale proiectului.
Multumim sursa: http://jcimures.ro/din-culisele-know-how-fest/

Site-ul contabilitate-mures.ro al societatii de servicii de contabilitate, evidenta contabila si expertize contabile Sabau&Asociatii este prima “idee” nascuta la Know How Fest! Multumim Marius Pop, Multumim JCI Targu Mures, Multumim “Know How Fest”.